maanantai 4. maaliskuuta 2019

Unelmavaunut

Moikka!

Nyt onkin vierähtänyt hieman pidempi aika viime tekstistä, mutta nyt on taas paljon uusia ideoita mitä haluan kanssanne jakaa! Meikäläisellä lähti tänään jo raskausviikko 35 käyntiin! Aivan huippua, jännittävää ja ihanaa.

Tänään aattelin vähän kertoa yhdestä suuresta hankinnasta, joka on tässä lähiviikkoina vihdoin vauvaa varten tehty. Eli siis vaunuista! Mulla oli visio, että haluaisin vaunuihin suuret renkaat, alas metallikorin ja vaunujen väri saisi olla vaalea.. mielellään jopa valkoinen! Mietittiin vaunujen hankkimista, että olisiko järkevää ne hommata käytettyinä, kun vaunuihin saa kyllä uppoamaan rahaa... varsinkin, kun minulla oli melko tarkat kriteerit minkälaiset vaunujen tulisi olla. 

Nettiä selatessa törmäsinkin yhteen verkkokauppaan, jossa oli aivan ihanat vaunut ja todella edulliseen hintaan. Mun äiti rakastui vaunuihin myös ensisilmäyksellä. Oli kuulemma viime kesänä nähnyt kyseiset vaunut ihan luonnossa ja oli jo silloin ihastellut kyseisiä vaunuja. Aivan loistavaa, että ihanat vaunut löytyivätkin noin helpolla! Paitsi, että...... nämä vaunut oli tuohon aikaan loppuunmyyty ja kysyin liikkeestä, onko niitä tulossa heidän varastolleen lisää ja tähän sainkin kieltävän vastauksen. Kyllä harmitti. Hulluna selasin nettiä, että josko jostain löytyisi edes lähes yhtä kivat vaunut tilalle. Tuloksetta. Lähes kaikissa vaunuissa näytti olevan kääntyvät etupyörät ja alla kankainen kori. Tai sitten hinta oli jotain aivan järkyttävää. Lopulta löysimme toisesta verkkokaupasta nämä aikaisemmin mainitsemani ihanat vaunut. Parisataa euroa kalliimmalla. Noh... pienen pohdinnan jälkeen päädyimme siihen tulokseen, että kyllähän ne nyt pitää tilata joka tapauksessa! Ja onneksi äiti tulikin mukavasti vastaan maksupuolessa ;).

No mutta.... eihän tämä vaunujen hankkiminen nyt voi näin helppoa olla! Tilattuamme kyseiset vaunut, kahden viikon odottelun jälkeen saimme tiedon, että vaunujen toimituksessa on viivästystä ja menee vielä noin viikon verran, että kyseiset vaunut on käsissämme. Noh.. viikon odottelu nyt menee ihan hujauksessa.... Mutta sen jälkeen saimme ilmoituksen, että toimitus viivästyy vielä 3-4 viikkoa! Siinä piti jo alkaa miettimään, että ehtiiköhän vaunut saapua ennen vauvaa. Siinä pähkäilyn lomassa tulikin hyviä uutisia verkkokaupalta, josta olin alunperin nämä ihanat vaunut bongannut. Heille oli tullut varastoon lisää näitä kyseisiä vaunuja! Ei muuta kun perumaan edellinen tilaus ja tilaamaan vaunut tästä edullisemmasta liikkeestä ja sieltä toimitus kesti ihan muutaman päivän ja vihdoin vaunut ovat löytäneet kotiin!

Ps. kyseessä on siis yhdistelmävaunut, mutta lisään alapuolelle vain vaunukopallisia kuvia, kun ratasosa jäi vanhempieni luo säilytykseen tulevaisuutta varten. 





Tadaa. Siinä he nyt ovat. Tutek Turran Silver Eco White.  Vaunujen mukana tuli myös hoitolaukku, joka on aivan ihana, koska se kulkee hyvin vaunujen mukana! Kuvissa vilahtaa myös vaunulelu, josta kerron tuonnempana lisää ja ehkäpä lisäilen ohjettakin tulemaan!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti