maanantai 18. helmikuuta 2019

Pyykkipäivä

Terve!

Huh kylläpä on taas päivät hujahtanut vauhdilla. Mulla alkoi tänään raskausviikko 33! Enää 56 päivää jäljellä laskettuun aikaan. Eli todella vähän. Samalla silti mietin, että en millään malttaisi enää odottaa. 

Perjantaina käytiin ultrassa ja pojalla kaikki hyvin (saatiin myös varmistus poikalupaukseen 💙). Kolmen viikon päästä on vielä kontrolliultra, jossa katsotaan lapsiveden määrää ja pienokaisen mahalaukun kokoa. Ilmeni, että minulla voisi olla lapsivettä liikaa, mutta se oli vain ultraajan epäily, koska lapsiveden määrä kuulemma vaihtelee päivän mittaan useasti. Mukavaa, että päästään varmuuden vuoksi vielä tarkistamaan tilanne. 

Olen vihdoin pikkuhiljaa alkanut pyykkäämään vauvan vaatteita ym. Siinä on ollut kyllä mukavasti puuhaa ja vielä on pyykättävää jäljellä. 




Samalla, kun olen pyykännyt ja lajitellut pieniä vauvan vaatteita, olen huomannut, että kylläpäs niitä on kertynyt jo paljon. Mahtaakohan kaikkia keritä edes käyttämään ennen kuin käyvät pieniksi.. No on ainakin valinnan varaa. Pieniä bodeja ja trikoohousuja varsinkin on aivan älyttömän paljon. Niitä on vaan niin ihana ostaa ja hypistellä! Nyt pitää kyllä malttaa ja lopettaa varsinkin tuo bodejen ja housujen shoppaaminen. 

Meillä tosiaan on laskettu aika huhtikuun puolessa välissä ja jännittää, kun ei tiedä yhtään minkälainen ilma silloin mahtaa olla. Hyvin mahdollista, että on +15 astetta tai vaikka -15. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan noin paljon pakkasella olisi. Arvaukset sääolosuhteissa tuovat lisää haasteita siihen, miten vauva kuuluu sitten pukea, kun hän on vastasyntynyt. Muutenkin on paljon opettelemista vauva-arjesta, kun tämä tosiaan meidän esikoisemme on, mutta eiköhän kaikki suju omalla painollaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti