sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Sairaalakassin sisältöä

Heissan!

Huomenna alkaa raskausviikko 38, joten sairaalakassin pakkaaminen alkaa olemaan melko ajankohtainen. Olenkin pikkuhiljaa alkanut pakkailemaan. Tietysti ekana pakkasin vauvan kotiintulovaatteet. En malta oottaa, että pääsen pukemaan pikkuisellemme ekat vaatteet. 




Varmaksihan ei voi tietää minkä kokoinen poju meille syntyy, joten pakkasin varoiksi mukaan asukokonaisuudet koossa 50 ja 56. Vasemmalla puolella oleva asu on kokonaisuudessaan Kappahlista ja Newbie-mallistoa, nämä on koossa 56. Oikealla puolella on koon 50 asukokonaisuus, jossa housut ja pipo on H&M:ltä ja body on ostettu Prismasta. Tuttinauha on Mylon valikoimista. (Ei taida tulla vielä sairaalassa tutille käyttöä, mutta tuo tuttinauha on vaan niiiiin ihana.) Pienet sukat ja puuvillatumput olen muistaakseni molemmat ostanut henkkamaukalta ja vaaleansininen kuvallinen harsoliina on Lidlistä. 


Meillähän laskettu aika on tosiaan 15.4. ja jännittää hieman minkälainen ilma kotiintulon aikoihin mahtaa vallita. Onhan hyvin mahdollista, että elellään taas talvea niihin aikoihin, mutta hyvin mahdollista, että lämpötila näyttää esimerkiksi kymmentä astetta plussaa. Olenkin tullut siihen tulokseen, että turhaan enää ostaa vauvalle toppahaalaria täksi kevääksi. Kotimatkalle siis sairaalakassiin valikoitui ihana H&M:n ruskea nallehaalari, Lindexin söpöt valkoiset asusteet sekä varoiksi vielä äitiyspakkauksen kypärämyssy. Näiden lisäksi vauvalle lämmikkeeksi vielä Newbien pehmeä viltti. 

Minulla on sairaalakassin pakkaaminen vielä vähän vaiheessa, mutta tarkoitus olisi kassiin pakata vielä minulle itselleni hygieniatuotteita, jotain naposteltavaa, tabletti ja kuulokkeet, kännykän laturi ja mitä nyt vielä sattuu mieleeni juolahtamaan. Omat kotiintulovaatteenikin ovat vielä hieman mietinnässä, kun ei enää itsekään tiedä, mitä silloin mahtuu päälle ja mikä tuntuu hyvältä. 

Huhhuh nyt elellään jänniä aikoja! Palaillaan ensi viikolla ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti