lauantai 9. helmikuuta 2019

Vilkaisu vauvan huoneeseen

Moikka!

Meneepäs päivät nopeasti. Juuri aloittelin viikkoa toivottamalla hyvät viikon alut täällä blogin puolella ja nyt on jo lauantai ja kohta starttaa taas uusi viikko. Tämä viikko on mennyt aikalailla kotona sohvan pohjalla maaten ja Netflixiä katsellen. Normaalisti olen aika menevä tyyppi, joten ehkä tällainen rennompi viikko tähän väliin tuli ihan tarpeeseen. 

Mainitsin aiemmin, että voisin tehdä postauksen vauvan huoneesta, jota olen tässä kovin yrittänyt saada näyttämään kivalta. Nyt olisi tämän postauksen vuoro! 

Nyt ollaan siis siinä pisteessä, että vauvan huone alkaa vihdoin odottamaan jo tulevaa asukkiaan! Huone rupeaa pikkuhiljaa olemaan valmis. Edelleen on kylläkin muutama hankinta tekemättä (esim. sitteri ja leikkimatto), mutta huoneen yleisilme rupeaa olemaan valmiin puolella. Huoneeseen olisi tarkoitus myös hankkia vielä jokin tuoli, keinutuoli näillä näkymin :).



Paljon olen tehnyt huoneeseen hankintoja H&M Home:sta. Yläpuolella olevasta kuvasta H&M Home:sta on ostettu verhot, tähtiviltti, karhupussukka, pehmolelu (elefantti) ja 'Love you to the moon & back' -tyyny. Valkoinen rahi on hommattu aikoinaan Jyskistä ja pinnasängyn, reunapehmusteen ja mobilen ostin ystävältäni. 

Pienokaisen synnyttyä on tarkoitus siirtää pinnasänky vielä meidän makuuhuoneeseemme ja ajan kuluessa sitten katsotaan, missä kohtaa sänky ja sen omistaja siirtyvät takaisin omaan huoneeseensa. 


Joululahjaksi saatiin vauvan hoitopöytä sekä hoitoalusta. Nämä on tilattu Jollyroomilta. Näin jälkeenpäin ajatellen lipastollinen hoitopöytä olisi ollut järkevämpi vaihtoehto, mutta itse toivoimme simppelimpää pöytää, joten tuossa se nyt on. Hyllyille olen hankkinut Chlas Ohlsonilta kaksi säilytyslaatikkoa ja Tigerista ostin laamakorin ja pehmolelun tuomaan vähän väriä huoneeseen. 




Matot on tilattu H&M Home:sta. 

Huone on melko vaalea ja koostuu lähinnä valkoisista ja harmaista esineistä, mutta väriä olen yrittänyt tuoda hempeän turkooseilla verhoilla ja karhumatolla, joka on väriltään enemmän turkoosi/sininen, mitä kuva antaa ymmärtää. 

Tosiaan sitteri ja leikkimatto puuttuvat vielä huoneesta, mutta loppujen lopuksi en edes usko, että ne kovin kauaa sijaitsevat kyseisessä huoneessa, vaan pikemminkin olohuoneessa, jossa tulee itse kulutettua aikaa enemmän.

Tässä oli nyt hieman sneak peakkia meidän tulevan pienokaisen huoneesta. Tämä ei varmasti tule olemaan lopullinen järjestys eikä lopullinen huoneen ulkonäkö, mutta aikalailla tämänlainen värimaailma huoneessa tulee olemaan. 

Katsotaan taas muutaman viikon kuluessa onko huoneen ilme vielä sama kuin nyt.. 

Palaillaan taas ensi viikolla! <3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti