sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Isyyspakkaus

Tervehdys!

Päätin muutama viikko sitten, että haluan tehdä miehelleni isyyspakkauksen. Odotusaikanahan äitiin kohdistuu paljon huomiota ja esimerkiksi äidin vointia kysellään usein, joten oli mukava kehittää tulevalle isällekin jotain! 

Yritin etsiä keskustelupalstoilta ja blogeista ideoita, mitä isyyspakkaukseen olisi kiva ostaa. Aluksi oli vaikea keksiä pakkaukseen sisältöä, mutta sitten ideoita rupesikin pursuamaan jo aivan liikaa, joten oli pakko hieman karsia idealistaani. Lopulta päädyin ostamaan muutamia kivoja juttuja, joista tiedän mieheni pitävän ja jotain kivaa ja käytännöllistä myös tulevalle pienokaisellemme. 


Isyyspakkaukseen valikoitui:

          ➧ I♥dad -paita
          ➧ Vauvan sukkia 
          ➧ Baby wipeseja
          ➧ Vauva omistajan opas -kirja
          ➧ Collegepaita + trikoohousut vauvalle
          ➧ Battery
          ➧ I♥Isä -suklaalevy
          ➧ Pari suklaapatukkaa
          ➧ Sisu-aski
          ➧ Sipsejä


Ylläoleva kirja mun oli jotenkin pakko saada pakkaukseen mukaan! Kirja on huumorilla varustettu, mutta asiallinen opas tuoreille vanhemmille. En haluaisi stereotypisoida, mutta tää kirja on juurikin tehty erityisesti miehille, mutta omastanikin mielestä kirjaa on ollut mukava tutkailla ja siellä on erittäin hyviä neuvoja näin ekaa lasta odottaville. Suosittelen lämpimästi kyseistä kirjaa muillekin tuleville isille ja äideille!

Olin jotenkin harmissani, kun lähestulkoon mistään ei meinannut löytää esimerkiksi 'I love dad' -bodeja tai muita vauvan vaatteita. Tuntuu, että jossain vaiheessa kaupat olivat täynnä kyseisiä tuotteita. Ainoat bodyt, jotka tällä tekstillä löysin sisältyivät johonkin isompaan settiin, jossa oli sitten myös 'I love mum' -juttuja. Lopulta löysin paidan, jossa on 'I ♥ dad' -painatus, mutta paita on kokoa 80... No onneksi on sitten jo isompiakin vaatteita vauvan varalle, kun kaapit pursuaa jo 50-56 kokoisia pikkuvaatteita... hups. 

Saatuani isyyspakkauksen vihdoin koottua, innoissani annoin sen yksi ilta miehelleni. Hän oli kyllä erittäin yllättynyt ja iloinen pikkuylläristäni :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti