tiistai 15. tammikuuta 2019

Ensimmäinen postaus

Tervehdys!

En olisi uskonut, että jonain päivänä oikeasti avaan tietokoneen sillä ajatuksella, että perustan blogin. Olen miettinyt blogin aloittamista vuosien varrella monen monta kertaa, mutta aina se on syystä tai toisesta kuivunut kasaan ennen kuin on alkanutkaan. Nyt uskon, että oikea aika on koittanut ja motivaationi blogin perustamiseen on huipussaan!

Olen 26-vuotias tuleva äiti Satakunnasta. Asumme avomieheni kanssa kerrostalokolmiossa ja innolla odotamme perheenlisäystä saapuvaksi. Meille on nimittäin tulossa kevätvauva!

Blogini tulee käsittelemään minun vuoristoratamaista raskausaikaani, vauva-arkeen valmistautumista ja  h-hetken koittaessa, myös sitä itse vauva-arkea.



Tästä se nyt alkaa, ensimmäinen blogini. Katsotaan mitä tästä tulee! Blogini ulkoasu tulee varmasti vielä muuttumaan ajan saatossa, mutta olen näköjään poropeukalo, joten näillä mennään nyt alkuun. Jos postaukseni herättää ajatuksia, kysyttävää tai ihmetystä, otan mielelläni vastaan palautetta ja muita kommentteja. Postausideoita saa heittää myös kehiin, jos sellaisia tulee mieleen.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti