keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Oot niin ihana

Heippa! ❣

Oon yrittänyt tässä päivien mittaan keksiä kaikkea ajan vietettä ja tänään tajusinkin, että voisin alkaa täyttää vauvakutsuiltani lahjaksi saatua vauvakirjaa! Siinä kun on täytettävää myös jo ennen vauvan syntymää. 

Sain siis lahjaksi Oot niin ihana -vauvakirjan ja se kirja on niiiin ihana! Ja oikeastaan voisin sanoa, että tää vauvakirja on niin kuin kansio. Sen sisään pystyy lisäämään sivuja jne. Sen täyttämisessä vain mielikuvitus on rajana. Suosittelen sitä kaikille, jotka tykkää näperrellä kaikkea ja tykkää luovista jutuista. Okei.. mulla ei meinannut millään lähtä luovuus valloilleen, mutta kun vauhtiin pääsee niin kirjasta saa tehtyä kyllä niin omanlaisen ja ihanan. 


Oot niin ihana -vauvakirja tulee laatikossa, jonne voi myös säilöä kaikkia kivoja pikku muistoja ♥




Ensimmäiselle sivulle mä aattelin liimailla kuvat siitä mistä kaikki alkoi, eli minusta ja mun miehestä. Eli meistä kahdesta, jotka oottaa kolmatta saapuvaksi ♥



Sitten luvassa ois vähän odotusajalta kerrottavaa ym.! Saa ultrakuvat ihanasti taltioitua samalla :) 

Kantsii tosiaan sijoittaa tuohon vauvakirjaan, jos vaan yhtään tykkään tuollaisesta pienestä leikkaa-liimaa-jutusta ja tykkää laittaa mielikuvituksen valloilleen ja haluaa tehdä just omanlaisia juttuja. Tuo kirja/kansio maksaa tietääkseni noin 50€ ja sen pystyy tilaamaan netistä muutamasta verkkokaupasta. Googlettamalla löytyy helposti!

Ihanaa päivänjatkoa ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti